ontwerp & realisatie >> edening

groen maastricht

Kinderboerderij De Heeg

Gelegen in Maastricht met 6 hectare prachtige grond is de perfecte plek om kinderen die in een stedelijke omgeving opgroeien te helpen voor vervreemding van land dieren tegen te gaan. Voorts beschikken wij over een nieuwe natuurspeeltuin. verschillende dierenweiden, een knuffelwei, de stallen en een vlindertuin met kikker- en salamandervijver. De kinderboerderij heeft een gevarieerd dierenbestand, er zijn verschillende geiten en schappen rassen , knaagdieren, gevogelte en biggen, pony’s, en sinds kort reptielen. Voor € 0.50 kunt U een bekertje voer kopen en onze dieren voeren. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten waar de kinderen mee kunnen helpen de dieren verzorgen. Ook zijn er mee help dagen en kan er een beestachtig leuk Kinderfeestje worden gevierd. Geen probleem bij ons kunt U altijd terecht voor een leuke dag.

Kinderboerderij De Heeg beschikt over het door de Gezondheidsdienst voor dieren uitgereikte Keurmerk Zoönosen. En wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Speciale Schapenrassen, en Kunekune Vereniging Nederland.

In de zomermaanden kunt u op een gezellig terras genieten van een lekker kopje koffie of thee. In het winkeltje “de zeute inval” kunt u terecht voor versnaperingen en kunt u op reservering eieren, jam, of honing bestellen. Ook is er Seizoens gebonden fruit, groente of walnoten te verkrijgen. Dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De kinderboerderij is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De kinderboerderij is rolstoelvriendelijk en er worden honden toegelaten.

Contact

Kinderboerderij De Heeg
Maastrichterweg 2B
6228 XT Maastricht

043 - 737 00 09
www.kinderboerderijdeheeg.com
facebook kinderboerderij de heeg facebook

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 16:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 09:00 - 17:00
In het belang van het welzijn van de dieren, zijn ze op die dagen dat de middagtemperatuur boven de 27°C ligt zijn om 12:00 gesloten.