ontwerp & realisatie >> edening

groen maastricht

IVN

IVN werkt aan een duurzame samenleving. Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. Daarom laten wij jong en oud de natuur dichtbij beleven. We verbinden hen met groene initiatieven rond natuur en maatschappelijke thema's zoals voeding, gezondheid en energie. Dit doen we met zo'n twintigduizend betrokken leden en een enorm netwerk van groene professionals.

Het werk van IVN’ers (een groot aantal vrijwilligers, ondersteunt door beroepskrachten) bestaat uit een breed scala aan activiteiten, diensten en producten. Vaak in samenwerking met partners die ook actief zijn op het gebied van natuur- en milieueducatie en communicatie. IVN richt zich op alle leeftijdsgroepen en biedt een breed scala aan natuurexcursies, cursussen, workshops en lezingen. Bovendien worden er regelmatig boekjes met wandel- en fietsroutes uitgegeven.

De vereniging bestaat uit 170 lokale afdelingen waarvan IVN Maastricht er eentje is. In totaal zijn er ongeveer 20.000 leden actief. De afdelingen werken samen in districten/regio's. District Limburg is opgesplitst in 4 regio’s.

Contact

IVN Limburg
Godsweerderstraat 2
6041 GH Roermond

0475 - 38 64 60

www.ivn.nl/afdeling/maastricht