ontwerp & realisatie >> edening

groen maastricht

Faunabeheer

Heeft u overlast van plaagdieren, zoals muizen, bijen of wespen? De gemeente zorgt niet voor de bestrijding van de dieren, maar zij kunnen u wel adviseren over wat u het beste kunt doen. Fred Verseijden is werkzaam als faunabeheerder voor de gemeente Maastricht en kan u helpen bij diverse vragen en of situaties omtrent plaagdieren.

Heeft u last van een bruine rat of faraomieren en lukt het u niet deze zelf te bestrijden? Meld dit bij de gemeente. Er komt een plaagdierspecialist die u helpt de plaagdieren te bestrijden en een duurzame oplossing te vinden.

Weet u niet welke beestjes het precies zijn. Doe ze dan in een potje en kom langs bij Stadsbeheer aan de Ankerkade. De plaagdierspecialist onderzoekt de diertjes en geeft u advies.

De gemeente gebruikt geen gifstoffen voor de bestrijding van plaagdieren, maar werkt wel met klemmen, vallen en lokstoffen.

Fred is in zijn vrijetijd iedere zaterdag te gast als gastspreker bij het radioprogramma Limburgs Land, gepresenteerd door Ger Houben, bij L1 Radio. Tijdens dit programma beantwoordt Fred live uw plaagdier vragen.

Verwijzingen

Contact

Stadsbeheer
Ankerkade 275
6222 NL Maastricht

GemeenteLoket Gemeente Maastricht
Mosae Forum 10
6211 DW Maastricht

14 043 (buitenland +31 43 350 40 40)

www.gemeentemaastricht.nl