ontwerp & realisatie >> edening

contact gegevens

Voor een bijdrage aan deze site

Heeft u een nieuwsbericht, initiatief en/of evenement dat u graag vernoemd zou zien op de site of vindt u dat u een van onze groene gezichten moet worden, stuur onderstaande gegevens naar aanmelden@groen-maastricht.com
naam initiatief/nieuwsbericht/evenement/gezicht, omschrijving van max. 200 woorden, contact persoon/contact gegevens, adres gegevens voor bezoekers, website, openingstijden, eventuele bijzondere data voor de evenementen kalender, max. 6 afbeelding.

Voor vragen over openingstijden, deelname en voorwaarden van de groene initiatieven

Wij beantwoorden graag uw vragen ten aanzien van het aandragen van initiatieven en evenementen. Heeft u echter inhoudelijke vragen over de projecten die op deze site vermeld staan, verwijzen wij u graag door naar de contactgegevens die bij ieder initiatief zijn opgenomen.

Zelfbeheer

Heeft u een vraag met betrekking tot zelfbeheer van openbaar groen in de stad, neem dan contact op met het Mijn Groen Maastricht loket via mijngroen@maastricht.nl.

Voor overige vragen

Voor overige vragen over deze website of Groen Maastricht in het algemeen kunt u een email sturen naar info@groen-maastricht.com.